Welkom bij Waaie

Over ons

Wij treden op als officiële dealer van: Husqvarna (tuin, park & constructie), Avant machinery, Doosan, Pladdet, Jo Beau Products, Milwaukee, Nilfisk, Polet, Gardena en Vandaele. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Machines De Schutter (Negri, Nibbi, Gamo, Bellonmit, BlueBird, Fox Motori) en ITR-Benelux waardoor u ook hun producten bij ons kan terugvinden.

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor allerhande bouwapparatuur. Uit onze eigen ervaring in de bouw- en tuinsector geven wij u passend advies en bieden wij u kwaliteitsvol materiaal aan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het huren van allerlei apparatuur, zowel groot als klein. Verder staan wij u bij in onderhoud en herstellingen.

Huren en kopen bij ons

Het verhuurgamma en hun bijhorende tarieven kan u hier raadplegen. Het meest recente gamma en hun tarieven kan u steeds per mail aanvragen.
Wij werken met verschillende partners samen dus neem gerust contact op als u een bepaald type machine niet terugvindt op ons overzicht. 

Het verkoopgamma kan u terugvinden op de officiële sites van onze aangeboden merken. U kan hiervoor onderaan doorklikken op het juiste logo.
Vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kan vrijblijvend contact opnemen indien u meer informatie wenst of u kan ons een bezoek brengen.

Scroll naar boven